Logo Fristads Kübler

Snickers

Prikaz vseh 10 rezultatov

 • Akcija!

  Zaščitne delovne hlače SNICKERS AllroundWork 6241

   81,92 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitne delovne hlače SNICKERS AllroundWork 6341

   78,72 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Zaščitne delovne hlače SNICKERS AllroundWork 6141

   79,80 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Zaščitne delovne hlače SNICKERS AllroundWork 6143

   61,00 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitne delovne hlače SNICKERS LiteWork 6108

   90,79 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitne delovne hlače SNICKERS FlexiWork 6914

   77,68 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Delovna jakna Soft Shell Stretch SNICKERS FlexiWork 1940

   171,56 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Delovna jakna Soft Shell Stretch SNICKERS AllroundWork INSULATOR 37.5 8101

   83,00 (+DDV)
  Dodaj v košarico
 • Delovni pulover s kapuco 2842

   59,00 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Telovnik SNICKERS AllroundWork INSULATOR 37.5 4512

   66,00 (+DDV)
  Izberite možnosti

V naši spletni trgovini ponujamo širok izbor delovnih hlač, ki so zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe vsakega strokovnjaka. Naša ponudba vključuje delavske hlače za vsakdanjo uporabo, kratke delovne hlače za toplejše dni, protivrezne hlače za dodatno varnost pri nevarnih delih, raztegljive delovne hlače za popolno udobje in svobodo gibanja ter moderne delovne hlače, ki združujejo funkcionalnost z zadnjimi modnimi trendi. Ne glede na vaše zahteve, boste v naši ponudbi delovnih hlač našli kakovost, udobje in varnost za vaše delovno okolje.

Pogosto zastavljena vprašanja:

1. Nakup delovnih hlač preko spleta?

Izbrati delovne hlače iz naše spletne trgovine pomeni izbrati kakovost, udobje in varnost. Ponujamo široko paleto hlač, ki so izdelane iz trpežnih materialov, vključno z raztegljivimi delovnimi hlačami, ki omogočajo svobodo gibanja, in protivrezne hlače za dodatno zaščito. Poleg tega so naše moderne delovne hlače oblikovane v skladu z najnovejšimi modnimi smernicami, hkrati pa ohranjajo visoko raven funkcionalnosti.

2. Kako izberem pravo velikost delovnih hlač?

Za pomoč pri izbiri prave velikosti delovnih hlač obiščite našo spletno stran, kjer najdete razpoložljive velikosti. Na voljo smo tudi za dodatna vprašanja in pomoč pri izbiri preko e-pošte ali telefona.

3. Ali ponujate tudi delovne kratke hlače za poletne mesece?

Da, v naši ponudbi najdete tudi delovne kratke hlače, ki so idealne za toplejše mesece. Te kratke hlače so izdelane iz lahkih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobje in hladnost med delom v vročih pogojih.

4. Kakšne so prednosti protivreznih hlač?

Protivrezne hlače so zasnovane za zagotavljanje maksimalne zaščite v nevarnih delovnih okoljih, kjer obstaja tveganje za ureznine. Izdelane so iz posebnih materialov, ki preprečujejo preboj in zagotavljajo dodatno varnost, hkrati pa ohranjajo fleksibilnost in udobje pri nošenju.

5. Ali lahko naročim moderne delovne hlače, ki so primerne tudi za prosti čas?

Seveda! Naše moderne delovne hlače so oblikovane tako, da združujejo funkcionalnost potrebno za delo z estetiko, ki je primerna tudi za prosti čas. Tako lahko uživate v udobju in stilu tudi po končanem delovnem dnevu.

Za več informacij in ogled naše celotne ponudbe obiščite našo spletno stran. Prepričani smo, da boste našli popolne delovne hlače, ki bodo zadovoljile vse vaše potrebe in zahteve.