Logo Fristads Kübler

Taktične in vojaške hlače

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • Delovne taktične hlače VERSASTRETCH® LITE

   61,40 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovne taktične hlače AEROTECH

   53,20 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovne taktične hlače UTP® (URBAN TACTICAL PANTS®) – POLYCOTTON RIPSTOP

  Beri dalje
 • Delovne taktične kratke hlače OTUS (OUTDOOR TACTICAL ULTRA SHORTS)® – VERSASTRETCH® LITE

   39,27 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovne taktične kratke hlače OTS (OUTDOOR TACTICAL SHORTS) 8.5″® – VERSASTRETCH® LITE

   39,27 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Delovne taktične hlače DYNYCO

   90,08 98,28 (+DDV)
  Izberite možnosti

Iščete najboljše hlače za vaše naslednje avanture? Naj vaše iskanje konča tukaj! Odkrijte našo ekskluzivno ponudbo taktičnih hlač, ki so oblikovane tako, da zagotavljajo vrhunsko udobje in funkcionalnost.

Naše taktične hlače so izdelane iz trpežnih materialov, ki so odporni na obrabo in vse vremenske razmere, kar jih naredi idealne za vse vrste aktivnosti na prostem. Ne glede na to, ali greste na pohod, kampiranje ali kakšno drugo outdoor aktivnost, so naše hlače prava izbira.

Razmišljate o nakupu novih pohodniških hlač? Naše pohodniške hlače ne samo, da nudijo maksimalno udobje in gibljivost, ampak so tudi stilsko dovršene, kar pomeni, da boste videti odlično ne glede na to, kje ste.

Ne pozabite, naše outdoor hlače so bile posebej zasnovane, da zdržijo številne avanture in ohranijo svoj izgled ter funkcionalnost skozi čas. Zagotovite si hlače, ki vas ne bodo pustile na cedilu, ko boste to najbolj potrebovali.

Obiščite našo spletno stran danes in si oglejte našo široko paleto taktičnih, pohodniških in outdoor hlač. Izberite svoj par in se pripravite na naslednjo avanturo z zaupanjem in slogom!