Logo Fristads Kübler

Taktične in vojaške jakne, bunde

Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Taktična jakna TROOPER – STORMSTRETCH®

   81,89 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktična jakna TROOPER MK2

   90,16 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktična jakna anorak WOODSMAN

   77,79 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktična jakna softshell URBAN

   89,35 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktični pulover URBAN LITE

   47,46 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktična jakna mrežasti flis ALPHA

   53,20 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktični jopa z kapuco URBAN LITE (FULLZIP)®

   47,46 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Taktična jakna SQUALL HARDSHELL TORRENTSTRETCH

   179,51 (+DDV)
  Izberite možnosti

Taktična & Vojaška Oblačila, Jakne & Bunde. Pripravljeni na vsako situacijo!

Ste na lovu za najboljšo opremo, ki bo stala ob vaši strani v najtežjih razmerah? Naše taktične jakne, taktične bunde, vojaške jakne in vojaške bunde so zasnovane z mislijo na vašo varnost, udobje in funkcionalnost.

Raziskujte našo raznovrstno ponudbo, vključno s trpežnimi taktičnimi anoraki in visokokakovostnimi vojaškimi softshel jaknami. Vsak kos oblačila je bil skrbno izbran, da zagotovi optimalno zaščito pred vremenskimi vplivi, hkrati pa ohranja visoko stopnjo mobilnosti in udobja.

Predstavljajte si občutek neustavljivosti, ko se soočite z izzivi v naravi ali urbani džungli, oboroženi z najboljšo taktično in vojaško opremo. Naše jakne in bunde so oblikovane za tiste, ki zahtevajo največ od sebe in svoje opreme.

Ne pozabite, da je kakovostna taktična ali vojaška jakna več kot le kos oblačila; je vaš zaveznik v boju proti elementom. Taktične jakne, vojaške jakne, taktični anoraki in vojaške softshel jakne – vsak kos ima svojo zgodbo o vzdržljivosti, zanesljivosti in zaščiti.

Ne čakajte, da vas preseneti neugodno vreme ali zahtevne razmere. Izberite svoj popoln kos zdaj. Oglejte si našo ponudbo in najdite svojega idealnega spremljevalca za vsako avanturo.

Obiščite nas še danes in dovolite, da vas naša vrhunska izbira taktičnih in vojaških jaken in bund pripravi na vse, kar vam prinese dan.