Logo Fristads Kübler

Delovna Obutev

Prikaz vseh 7 rezultatov

 • Akcija!

  Zaščitni delovni čevlji REEBOK EXCEL LIGHT IB1036-1S3

   114,30 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitni delovni čevlji REEBOK ATHLETIC WORK IB1051-S1P

   96,30 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitni delovni čevlji REEBOK ATHLETIC OXFORD MID S3 IB1052

   114,30 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitni delovni čevlji REEBOK EXCEL LIGHT SAFETY IB1030-S1P

   105,30 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitni delovni čevlji REEBOK ATHLETIC OXFORD LOW S3 IB1050

   105,30 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Zaščitni delovni čevlji REEBOK ASTRORIDE MID S3 ESD

   96,30 (+DDV)
  Izberite možnosti
 • Akcija!

  Zaščitni delovni čevlji REEBOK ASTRORIDE LOW S3 ESD

   96,90 (+DDV)
  Izberite možnosti

Najdite Idealno Delovno Obutev za Vsako Delovno Okolje

Ste na iskanju delovne obutve, ki ne samo ščiti vaše noge, ampak je tudi udobna za celodnevno nošenje? Naša široka ponudba delovnih čevljev je zasnovana tako, da zadovolji potrebe vsakega poklica. Od čevljev s kapico, ki nudijo dodatno zaščito na nevarnih delovnih mestih, do lahkih delovnih čevljev, ki zagotavljajo udobje in agilnost, pri nas boste našli pravo rešitev za vsako delovno izziv.

Zaščitna obutev je nepogrešljiv del osebne zaščitne opreme. Naši Zaščitni delovni čevlji REEBOK so idealna izbira za tiste, ki iščejo popolno kombinacijo varnosti, stila in udobja. Izdelani z mislijo na zahtevne delovne razmere, ti čevlji ponujajo vrhunsko zaščito in dolgotrajno udobje.

Raziskave kažejo, da delavci pogosto prezrejo pomen kakovostne delovne obutve, dokler ne doživijo nelagodja ali poškodb. Ne dovolite, da bi to postalo vaša zgodba. Investirajte v lahke delovne čevlje, ki vam omogočajo, da ostanete osredotočeni na delo, ne na bolečine v nogah.

Zakaj izbrati nas? Poleg široke izbire kakovostnih izdelkov, vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri prave delovne obutve. Ne glede na to, ali potrebujete čevlje s kapico za zaščito v gradbeništvu ali zaščitno obutev za laboratorijsko delo, pri nas boste našli obutev, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam delovnega mesta.

Ne pozabite, prava delovna obutev ne samo ščiti vaše noge, ampak prispeva tudi k vaši splošni produktivnosti in zadovoljstvu na delu. Odkrijte našo ponudbo danes in naredite korak proti varnejšemu in udobnejšemu delovnemu okolju.